Post by kwiatek2137 on Nov 25, 2018 20:13:04 GMT
Twój Nick używany w grach:
Kwiatek_2137
Link do Twojego konta Steam:
steamcommunity.com/id/
kwiatek2137
Twój Wiek:
14 prawie 15.
Twoja osobowość według "16 Personalities"(https://www.16personalities.com/pl/darmowy-test-osobowosci)[opcjonalne]:
Logik.
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z serią "Mount & Blade", jeżeli tak to jakie:
Pan Józef Stalin dużo mi o takowej grze opowiedział lecz ma wiedza jest minimalna.
Czy wiesz co to jest "Prawdziwe RPG" i czy masz z tym jakieś doświadczenie:
Prawdziwe RPG odbywa się gdy kilka osób zasiada przy stole i odgrywają sesję RPG kontrolowaną przez mistrza gry.
Czy posiadasz doświadczenie z grami lub serwerami Roleplay (RP):
Grałem w GTA V RP, w multi theft auto oraz w garry's mod.
Czy jesteś zainteresowany Rekonstrukcją Historyczną:
Nie bardzo się tym interesuje, jakowże mieszkam na terenie Niemczech i nie za bardzo mogę brać w tym udział,
W jaki sposób trafiłeś na naszą Grupę:
Pan Józef Stalin raz zaprosił mnie do "Sesji RPG" najpierw podszedłem do tego sceptycznie lecz po chwili uznałem że warto spróbować
Czy jesteś w stanie przychodzić na umówione (lub też nie) , klanowe bitwy/eventy/sparingi itd.:
Raczej jestem w stanie, lecz nie zawsze ponieważ często muszę się po prostu uczyć.
Czy jesteś gotów na poświęcenie wobec Grupy i zżycie się z nią:
Tak.
Opisz siebie, w jak najlepszy sposób potrafisz, napisz tutaj co tylko uważasz (min. 100 znaków):
Jestem Kwiatek na co dzień jestem raczej miły lecz moja osobowość to raczej pewien tyran żądny władzy, lubię być w środku atencji i mieć wiele osób pode mną,
lubię być traktowany jak osoba z "wyższego sortu" lecz naprawdę tak nie jest, przyjaciele to ważna rzecz w moim życiu i ogólnie jestem emocjonalny, udaje śmieszka w internecie i tak ale czasami najprostsze bluzgi mogą doprowadzić mnie do płaczu.
Czy ktoś z obecnych członków może za Ciebie poręczyć:
Pan Józef Stalin jako wieloletni przyjaciel.
Czy masz na tyle otwarty umysł, aby uczyć się nowych rzeczy:
Tak.
Kwiatek_2137
Link do Twojego konta Steam:
steamcommunity.com/id/
kwiatek2137
Twój Wiek:
14 prawie 15.
Twoja osobowość według "16 Personalities"(https://www.16personalities.com/pl/darmowy-test-osobowosci)[opcjonalne]:
Logik.
Czy posiadasz jakieś doświadczenia z serią "Mount & Blade", jeżeli tak to jakie:
Pan Józef Stalin dużo mi o takowej grze opowiedział lecz ma wiedza jest minimalna.
Czy wiesz co to jest "Prawdziwe RPG" i czy masz z tym jakieś doświadczenie:
Prawdziwe RPG odbywa się gdy kilka osób zasiada przy stole i odgrywają sesję RPG kontrolowaną przez mistrza gry.
Czy posiadasz doświadczenie z grami lub serwerami Roleplay (RP):
Grałem w GTA V RP, w multi theft auto oraz w garry's mod.
Czy jesteś zainteresowany Rekonstrukcją Historyczną:
Nie bardzo się tym interesuje, jakowże mieszkam na terenie Niemczech i nie za bardzo mogę brać w tym udział,
W jaki sposób trafiłeś na naszą Grupę:
Pan Józef Stalin raz zaprosił mnie do "Sesji RPG" najpierw podszedłem do tego sceptycznie lecz po chwili uznałem że warto spróbować
Czy jesteś w stanie przychodzić na umówione (lub też nie) , klanowe bitwy/eventy/sparingi itd.:
Raczej jestem w stanie, lecz nie zawsze ponieważ często muszę się po prostu uczyć.
Czy jesteś gotów na poświęcenie wobec Grupy i zżycie się z nią:
Tak.
Opisz siebie, w jak najlepszy sposób potrafisz, napisz tutaj co tylko uważasz (min. 100 znaków):
Jestem Kwiatek na co dzień jestem raczej miły lecz moja osobowość to raczej pewien tyran żądny władzy, lubię być w środku atencji i mieć wiele osób pode mną,
lubię być traktowany jak osoba z "wyższego sortu" lecz naprawdę tak nie jest, przyjaciele to ważna rzecz w moim życiu i ogólnie jestem emocjonalny, udaje śmieszka w internecie i tak ale czasami najprostsze bluzgi mogą doprowadzić mnie do płaczu.
Czy ktoś z obecnych członków może za Ciebie poręczyć:
Pan Józef Stalin jako wieloletni przyjaciel.
Czy masz na tyle otwarty umysł, aby uczyć się nowych rzeczy:
Tak.